This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
Skapa en enklare väg till bättre hälsa och mer energi

Av Martin Fransson 
Kiropraktor & Kommunikolog

Den här boken tar ett helhetsgrepp om alla aspekter av kroppen som behöver vara på plats för att du ska uppnå dina hälsomål. Du lär dig hur stress påverkar just dig och vad du behöver göra för att komma i balans utifrån hur din kropp och ditt nervsystem fungerar under stress och återhämtning.
  
Genom övningar i text- och videoformat (i den tillhörande portalen) får du nycklar till välbefinnande, istället för en kur mot symtom.
Få boken Gratis bara idag 
(frakten tillkommer 67 kr)
ordinarie pris 210 kr
Säkert orderformulär - 100% Skyddat
Bli vitalare, gladare och mer LevAnde
Din hälsokälla är Du lär dig hantera stress. Genom att använda sig av de fem hälsopelarna – tänka, andas, äta & dricka, röra sig och sova på rätt sätt – minskar ohälsa och ger energi.
Boken i 3 delar på 9 kapitel på totalt 270 sidor
countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Vad författare och experter säger om boken:

Med sin bok visar Martin en gedigen kunskap om grundpelarna för hälsa, med en lättförståelig och lättläst text. I vårt samhälle, där vår ohälsa ökar i en katastrofal takt, orsakat av problem ofta förknippat med stress, kost och rörelsebrist, är boken det perfekta redskapet för alla med en vilja att undvika, eller tillfriskna från, sjukdom. Boken passar för lekmannen men är också intressant för terapeuter inom medicin och hälsa. Kan varmt rekommenderas! 
–Björn Branth. Överläkare, ortopedspecialist

Denna bok är en skatt, en skatt av djup kunskap och erfarenheter. En kunskapskälla utan dess like, en källa att hämta både kraft och energi ur. Jag vill varmt rekommendera denna bok till alla som vill ta sin kunskap och hälsa till nästa nivå. –Johan Stenbäck, Verksam som hälsofrämjare på Unionen

Martin har en knivskarp förmåga att kombinera bredd och djup tillsammans med träffsäkerhet och enkelhet. Det är en obligatorisk läsning för de individer som vill utvecklas i takt med kunskapsfronten.
–Niklas Modig, Författare till Detta är Lean

I en värld där konkurrens på alla systemnivåer råder är det befriande att läsa en bok som handlar om samarbete. Och inte vilket samarbete som helst. Martin beskriver på ett oerhört stimulerande sätt det samarbete som pågår inom oss hela tiden och som är grunden för att skapa energi och balans. Det är utan tvekan min förhoppning att så många som möjligt läser boken för att mobilisera ytterligare kraft inom sig för att på så sätt bidra till en bättre värld att leva i!
–Susanne Petersson förändringskonsult och författare till bla Leda med förtroende

En fantastiskt viktig och bra bok!! TACK! Bra struktur och röd tråd.
”Boken ger en insiktsfull helhetsbild och beskrivning av vad som påverkar vårt tillstånd. Att det beror mer på vad du gör med dig själv än vad omvärlden gör med dig” –Rolf Cassergren, Vp Operation Malibu & Kahlua

Jag tror människor mår och samarbetar bättre när de har flyt i tillvaron. Kontrollbehov hämmar naturlig kommunikation och utveckling i näringsliv och samhälle. Martins bok handlar om hur vår kropp kan flöda, bli "ung och frisk igen". Läs den och bli inspirerad till ett rikare liv!
–Per Hörberg, managementkonsult och inspiratör till goda samtal.

Martin har dokumenterat sin erfarenhet, kunskap och kompetens både med djup och bredd inom ett ämne som berör alla. Jag kan varmt rekommendera detta levande material som är så sinnrikt sammansatt till lärobok och inspirationskälla för att ge dig ytterligare möjligheter till ett hälsosammare liv.
–Susanne Wolmesjö, 
Lärare 
Bosöns Idrottsfolkhögskola, författare och utbildare

Det Martin inte vet om det centrala nervsystemet och hjärnans möjligheter är sannolikt inte värt att veta! Mina varmaste rekommendationer till denna bok som handlar om att skapa hållbar hälsa för dig som individ! Boken är faktaspäckad, härligt tankeväckande och en viktig påminnelse om vad som mer är möjligt om du som läsare tar dig till det nya paradigmets förståelse för hälsa. Att hälsa handlar om hela mig- det jag tror på, det jag vill och det jag gör… hela tiden i förhållande till de sammanhang där jag befinner mig. Att utgå från de fem grundläggande hälsopelarna är ett smart sätt att göra något väldigt komplext enklare och mer lättillgängligt för läsaren oavsett förförståelse i området hälsa och personlig utveckling!
–Camilla Holma, HR-strateg arbetsmiljö hälsa på arbetsförmedlingen, leg sjukgymnast samt kommunikolog


Copyright 2015 (c) Welledge AB
Powered By ClickFunnels.com